Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

РИК прогласила изборну листу Двери и именовала нове чланове

© Tanjug / ZORAN ZESTICЛидер Двери Бошко Обрадовић
Лидер Двери Бошко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2022
Пратите нас
Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је изборну листу "Бошко Обрадовић - Српски покрет Двери - ПОКС - Милош Парандиловић - Патриотски блок за обнову Краљевине Србије", за парламентарне изборе који се одржавају 3. априла.
На листи је 250 кандидата, а правно ваљаних писмених изјава за ову листу је било 10.469.
Члан РИК-а Милош Томашевић је указао да постоје проблеми око имена ПОКС и да је споран изглед печата на коалиционом споразуму, али је, како је додао, констатовано да су то ствари о којима одлучују други органи, а да листа испуњава формалне услове тако да може да се прогласи.
Републичка изборна комисија је такође именовала и новог члана и заменика члана РИК-а у проширеном саставу које је предложила ова коалиција, као и члана и заменика члана које је предложила јуче проглашена листа Суверенисти - Саша Радуловић-Милан Стаматовић-Јована Стојковић.
Председник РИК-а Владимир Димитријевић рекао је и да РИК има и новог члана и заменика члана у проширеном саставу из коалиције са листе "Морамо - Акција - Еколошки устанак - Ћута - Не давимо Београд -Небојша Зеленовић“, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала