- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић: Године? Не гледам на то као на ограничавајући фактор

© REUTERS / SUHAIB SALEMНовак Ђоковић и Јиржи Весели – АТП Дубаи
Новак Ђоковић и Јиржи Весели – АТП Дубаи - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, рекао је да се и даље осећа сјајно и да на године не гледа као на неку пресудан фактор, након што је изгубио од Јиржија Веселог у четвртфиналу турнира у Дубаију.
„Не гледам на године као на неки ограничавајући фактор у мојој каријери. Осећам се сјајно, опоравак после меча је такође одличан. Добро ме служи све то и сигурно да ме то охрабрује да наставим даље“, рекао је ускоро 35-годишњи Ђоковић.
Ђоковић је у четвртфиналу Дубаија поражен у два сета од Јиржија Веселог – 6:4, 7:6 (4).
„Била је сјајна атмосфера, као и у прва два меча. Желим да се захвалим публици на томе што је створила сјајну атмосферу на терену за обојицу. Веома сам срећан да играм у тој ситуацији. Нажалост, нисам имао свој дан. Честитам Јиржију. Играо је боље“, рекао је Новак.
„Сервирао је сјајно, цела игра му је била таква. Када је требало да погоди важне ударце, успевао је, ставимо ме је под велики притисак у сервис гемовима. Његов бекхенд, на оваквој подлози, која је јако брза и када иде тако ниско је стварно ефективан. Очекивао сам да играм на вишем нивоу. Мислим, могу боље, али честитке Јиржију“, додао је.
Ђоковић је на конференцији за медије честитао Данилу Медведеву који ће од понедељка бити нови светски број један.
„Што више мечева будем играо, бићу комфорнији на терену. Морам да их имам, немам их много у последњих неколико месеци. Хајде да видимо шта ће бити. Морам да пратим ситуацију, да видим како ће се развијати. Кад год добијем прилику да играм, играћу. Надам се да ће то бити ускоро“, закључио је најбољи тенисер света.
Ђоковић после две године испустио врх – Медведев је нови светски број један!
Весели шокирао Ђоковића у Дубаију
Ђоковић: Ништа не кријем, ни од кога не бежим! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала