- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

НАТО прегазио црвену линију и ударио у руски зид | Од четвртка до четвртка

© Flickr / MarijaninaЗаставе Русије и НАТО-а
Заставе Русије и НАТО-а - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих седам дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише адвокат Горан Петронијевић.
Владимир Путин одобрио руску специјалну војну операцију због одбране народа у Донбасу али без претензије да окупира Украјину. Главни циљеви акције су демилитаризација и денацификација. Украјина прогласила ратно стање, а Бајден најављује "јединствен и одлучан одговор Америке и савезника."
О овим темама у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарамо са адвокатом Гораном Петронијевићем. Питаћемо га да ли се овакав развој догађаја могао предвидети с обзиром на политичко медијску увертиру САД и НАТО према Русији? Да ли улазимо у нову глобалну политичку еру? Треба ли Европа да страхује од ширења сукоба? Каква судбина чека Украјину? Ко би могао да буде мировни посредник у овом односу? Може ли Србија да одоли притисцима?
НАТО прегазио црвену линију и ударио у руски зид | Од четвртка до четвртка
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала