- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црно-бела „деветка“ је дала суд – Партизан иде на велики тест

© Фото : ФК Партизан / Мирослав ТодоровићКвинси Мениг
Квинси Мениг - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2022
Пратите нас
Партизан, актуелни лидер табеле фудбалске Суперлиге Србије, играће у осмини финала Лиге конференција против холандског Фејенорда, реномиране екипе која се налази и међу тимовима са високим реномеом у трећем по снази европском клупском фудбалском такмичењу.
Партизан није прошао најбоље на жребу, од могућих осам ривала, Фејенорд је пројектован као трећи по снази, иза Роме и Рена.
Фејенорд је освојио прво место у групној фази такмичења, где је играо против Унион Берлина, Славије и Макаби Хаифе и директно се пласирао у осмину финала, док је Партизан морао да игра у шеснаестини против Спарте из Прага.
Фудбалери Партизана пред меч са Гентом - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2022
СПОРТ
Лига конференција: Партизан путује у Холандију!
Фејенорд је био првак Европе, двоструки је освајач Купа УЕФА, а у холандском првенству заузима трећу позицију на табели, иза Ајакса и ПСВ.
То је позиција коју је Партизану, да игра у Ередивизији, дао фудбалер црно-белих, холандски интернационалац Квинси Мениг.
„Када бисмо играчи тамо били бисмо на трећем или четвртом месту, као што су АЗ Алкмар и Фејенорд, нешто слично“, рекао је Мениг пре неколико недеља за Објектив ТВ.
Холанђанин ће сада имати прилику да се покаже пред својим земљацима, нарочито пошто његов партнер у нападу Рикардо Гомеш неће моћи да игра у првом дуелу у Ротердаму због црвеног картона добијеног у Београду.
Фудбалери ФК Партизан слабе гол Гомеша на утакмици против Спарте - Sputnik Србија, 1920, 24.02.2022
СПОРТ
Два гола, па црвени – Рикардо одвео Партизан у осмину финала! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала