Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Патрушев није био и не долази у Београд

© Sputnik / Лола ЂорђевићПредседник Србије Александар Вучић на отварању новог Клиничког центра
Председник Србије Александар Вучић на отварању новог Клиничког центра - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да секретар руског Савета безбедности Николај Патрушев није долазио и неће долазити у Београд.
"Господин Патрушев је требало да дође у Београд, то је најављено пре десетак дана, та посета је отказана и није био и неће долазити”, рекао је председник, одговарајући тако на наводе појединих медија да руски безбедњак стиже у Србију.
Додао је да онима који лажу и обмањују јавност никада ништа није свето, као и да ће они са истим тим наставити.
“Највећу забринутост и највећу одговорност за мир у региону показује само Србија. Ми не користимо ову ситуацију да било кога било где нападамо, да било кога оптужујемо и подсећамо на све оно што се дешавало у нашој земљи 1999. године”, рекао је Вучић.
Он је истако да је наше да се стриктно држимо међународног јавног права, да поштујемо своју и друге земље, да не вређамо друге народе.
"То што неко покушава на силу да сруши Србију... па један дан сте криви што имате пиштоље на воду, а сутрадан сте криви што улажете много у војску. Договорите се, јел имамо пиштоље на воду или улажемо у војску", поручио је председник Србије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала