Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Британски премијер нада се да ће у посету Београду: Амбасадорка Србије срела се са Борисом Џонсоном

© AP Photo / Francisco SecoБорис Џонсон
Борис Џонсон - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2022
Пратите нас
Амбасадорка Србије у Лондону Александра Јоксимовић сусрела се са британским премијером Борисом Џонсоном на пријему који је за учеснике Инвестиционог самита Европске банке за обнову и развој за Западни Балкан организовао Форин офис, саопштено је из Министарства спољних послова Србије.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.
Упутивши поздраве председнику Републике Србије Александру Вучићу, британски премијер Борис Џонсон је током сусрета са амбасадорком Србије изразио наду да ће у наредном периоду реализовати посету Београду, наводи Министарство спољних послова.
Џонсон и Јоксимовићева констатовали су динамичан политички дијалог, упркос пандемији и отвореност за даље унапређење билатералних односа. Са нагласком на обострани интерес за јачање трговинских и инвестиционих веза, у разговору је посебно истакнут значај очувања регионалне стабилности и убрзања економског развоја, додаје се у саопштењу, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала