- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Нуклеарна тријада“ Русије отпочела борбено дежурство са појачаним снагама

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаРакетни системи "Јарс" и оклопна возила "Тигар"
Ракетни системи Јарс и оклопна возила Тигар - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2022
Пратите нас
Руске ракетне стратешке снаге, Северна и Пацифичка флота, као и далекометна авијација почеле су да извршавају борбено дежурство са појачаним снагама, саопштио је у свом извештају председнику Русије Владимиру Путину министар одбране Сергеј Шојгу.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.
„Министар одбране Руске Федерације, генерал армије Сергеј Шојгу, поднео је извештај врховном команданту Оружаних снага Руске Федерације Владимиру Путину да су, у складу са његовим наређењем, дежурне снаге командно-контролних пунктова Ракетних стратешких снага, Северне и Пацифичке флоте и Команде далекометне авијације почеле да врше борбено дежурство са појачаним људством“, саопштило је руско Министарство одбране.
У недељу је председник Путин, на састанку са министром одбране Русије Сергејом Шојгуом и начелником Генералштаба Русије Валеријем Герасимовом, наредио да се снаге за обуздавање (нуклеарна тријада) пребаце у режим борбеног дежурства.
Руска војска - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2022
Подкаст
Рат, санкције и противудар Москве | Нови Спутњик поредак
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала