- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србија се пита, али Словаци желе освету

© Sputnik / Лола ЂорђевићСелектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић  - Sputnik Србија, 1920, 28.02.2022
Пратите нас
Кошаркашка репрезентација Србије се састаје са Словачком у оквиру квалификација за Светско првенство само три дана након што је исту репрезентацију савладала у Београду.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.
У трећем колу Орлови су надиграли Словаке, а у четвртом следи реванш у „Хали спортова“ у Левицама, у понедељак од 18 часова.
Селектор репрезентације Србије Светислав Пешић је пред пут у Словачку, где ће његови изабраници поново бити велики фаворити, изјавио следеће:
„Победа коју смо у петак остварили нам је пуно значила, пре свега због самопоуздања наших младих играча. Утакмица која нас очекује ће бити веома захтевна. Словачкој репрезентацији је ова утакмица последња шанса за пласман међу три екипе у нашој групи и борбу за пролазак у наредну рунду. Ми смо одржали један тренинг, када дођемо у Левице ћемо имати још један тренинг. Анализирали смо нашу игру, анализирали шта морамо да поправимо и то за сада изгледа доста добро. Идемо припремљени и мотивисани да пробамо да остваримо победу у утакмици која нас очекује“, поручио је Пешић.
У победи Србије од 75:63, у нашем националном тиму је био и Алекса Аврамовић који је упркос прелому носа ставио заштитну маску и изашао на терен.
„Биће сигурно тешка утакмица. Увек је изазов победити истог ривала у тако кратком периоду, а поготову што је Словачка у ситуацији да више нема права на пораз и да им је ова утакмица бити или не бити. У Београду смо изгледали солидно и надам се да ћемо сутра на терену изгледати још боље. Наш циљ се зна, то је да у наредну рунду пренесемо што више победа, али у овом тренутку гледамо само сутрашњи меч и желимо да са два победе завршимо овај квалификациони прозор“, нагласио је Аврамовић пред нову утакмицу.
Дуел Србије и Словачке моћи ћете да испратите уживо уз Спутњик.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2022
СПОРТ
Недовић: Немојте слепо веровати
Дејан Радоњић – тренер КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2022
СПОРТ
Рампа Давидовца, кош Волтерса – Звезда срушила Фенербахче!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала