- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

„Тко је данас нормалан?“: „Доживотна робија“ Ведране Рудан

CC BY-SA 4.0 / United Union / Ведрана Рудан
Ведрана Рудан - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2022
Пратите нас
У најновијем роману „Доживотна робија“, првом после шест година, Ведрана Рудан пише о својим омиљеним темама, односу родитеља и деце, као и о томе шта значи бити истински слободан.
Да ли је слобода могућа без материјалне сигурности, да ли рад оплемењује или поробљава човека и шта је неопходно да би жена заиста била независна, само су нека питања која главна јунакиња Лола поставља себи, али и свима нама.
Вешто избегавајући све постојеће стереотипе, Ведрана Рудан исписује причу о несвакидашњој жени с којом се можда нећете увек сложити, али ћете бескрајно уживати у сваком тренутку проведеном с њом.
„Бебе расту, постају људи, људи с којима можда никад не би попила каву да нису месо твога меса, или људи који никад не би с тобом попили каву да их нетко није извукао из тебе“.
Након смрти мужа, кога је бескрајно волела, Лоли понестаје воље. У животу је једино држи нада да ће на лицу своје прекрасне ћерке Тине коначно угледати искрени осмех. Због тог осмеха спремна је све да учини.
Кључне речи новог романа Ведране Рудан су секс, љубав, злочин и поглед на море!
„'Доживотна робија' је љубавна прича од које се сваком нормалном диже коса на глави. Али...Што је нормално? Тко је од нас нормалан, каже Ведрана Рудан.
Роман „Доживотна робија“ можете пронаћи од уторка, 1. марта у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, као и на сајту laguna.rs.
Ведрана Рудан - Sputnik Србија, 1920, 12.01.2022
СРБИЈА
Ведрана Рудан: Ђоковић није бахати глупан, прича о њему је прича о Хитлеру и после Хитлера
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала