- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Љубинка Милинчић: Бајден гађао Русију, а погодио Украјину и целу Европу

© SputnikЉубинка Милинчић
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
Пратите нас
У новом издању емисије Љубинке Милинчић „Мој поглед на Русију“ сазнаћете како је Бајден гађао Русију, а погодио Украјину и целу Европу, како се Европа смејала вишегодишњем геноциду и да ли су Чајковски, руска салата и вотка највећи непријатељи западне цивилизације.
Бајден гађао Русију, а погодио Украјину и целу Европу
Желећи да „обузда“ Русију, Бајден је навео Украјину да изазове рат у коме највише страда њен народ, а натеравши Европу да уведе сурове санкције Русији, драстично је смањио њену економску моћ.
Геноцид коме се Европа смејала
Седам година је руски народ на територији Украјине био прогањан, злостављан, кажњаван, убијан… Узалуд су се ти људи обраћали Европи за помоћ, њој је то било — смешно.
Да ли су Чајковски, руска салата и вотка највећи непријатељи западне цивилизације
У својој жељи да што више казне Русију, Европа и Америка су увеле санкције свему што је руско. На удару су се нашли и музика, и литература, и спорт и све прошло и будуће. Још да забране руску салату и вотку!
Мој поглед на Русију“ је емисија портала „Спутњик Србија“ у којој главна уредница Љубинка Милинчић коментарише актуелне догађаје и теме из Русије и света.
Састоји се од три сегмента и емитује се средом од 21.00.
Љубинка Милинчић: Мој поглед на Русију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала