- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Србија има нафтиних деривата за два месеца, снабдевање гасом редовно

CC0 / Pixabay/Bernd Schray / Бензинска пумпа
Бензинска пумпа - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
Пратите нас
Држава је обезбедила на време довољне количине бензина, дизела, мазута и гаса за најмање два месеца, изјавила је данас министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
"Ако бисмо говорили о данима, онда бисмо могли да кажемо да дизела има за 57 дана, бензина за 67 дана, мазута за 110 дана. Ако говоримо о гасу који добијамо Балканским током, не као раније преко Украјине, снабдевање је редовно. Добијамо сваки дан довољне количине гаса. Додатно у нашем подземном складишту Банатски Двор имамо 110 милиона кубних метара гаса, што је негде, ако се троши пет милиона кубних метара сваки дан, резерва за 22 дана", изјавила је Михајловићева током посете Смедеревској Паланци.
Она је оценила како је држава била одговорна у области енергетике и у другим областима и много раније обезбедила све што је потребно да имамо стабилност и нагласила како ће бити учињено све што је неопходно да тако и остане, пренео је Танјуг.
Министарка Михајловић је у Смедеревској Паланци посетила два домаћинства која су заменила столарију на кућама, уз помоћ средстава Министарства и локалне самоуправе из програма повећања енергетске ефикасности домаћинстава у Србији.
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
СРБИЈА
Вучић: Ситуација је све тежа, о предузетим мерама известићемо у најкраћем могућем року /видео/
Александар Боцан-Харченко - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
РУСИЈА
Руски амбасадор: Европи ће бити потпуно јасно да Русија брани њену стабилност
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала