- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кадиров: Нуди се награда за главе команданата украјинских националиста

© Sputnik / Алексей Никольский / Уђи у базу фотографијаПредседник Чеченије Рамзан Кадиров
Председник Чеченије Рамзан Кадиров - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
Пратите нас
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је да се нуди награда од по 500.000 долара за главу сваког команданата украјинских националиста.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
„Нуди се награда за главе команданата украјинских националиста: бандероваца, 'Азова', шејтана батаљона Дудајева. Не говорим ово као званичник, него као добровољац у име руских патриота, истих таквих добровољаца који имају финансијске могућности и који су изјавили жељу да ће платити по 500.000 долара за главу сваког команданта“, написао је Кадиров на Телеграму.
Такође се обратио руководству украјинске војске и Службе безбедности, рекавши да је требало да „реше ситуацију и да стану раме уз раме са руским јединицама како би истерали нацистичке немани са територије Украјине“.
„Али ви сте се из неког разлога више уплашили бандероваца. Не плашите их се. Не би требало да се бојите поред руских војника. Напротив, само ћете убрзати процес без губитака у редовима војске и цивила, без рушења градова“, рекао је Кадиров.
Лично се обратио украјинском председнику Владимиру Зеленском кога је позвао да „размисли и да схвати да га неће спасити никакви бункери“. Кадиров је додао да је Зеленски лично одговоран за страдање украјинских војника и будућност свог народа.
Граница између Русије и Украјине - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
Подкаст
Русија тражи мир, Запад хистеријом потпирује рат | Од четвртка до четвртка
Рамзан Кадиров - Sputnik Србија, 1920, 14.02.2022
РУСИЈА
Кадиров се обратио Зеленском: Прошло је време глупирања
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала