- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Био је оличење зла“: Мелинда Гејтс о пријатељству Џефрија Епстајна и Била Гејтса

© Фото : Youtube/Bill Gates/PrintscreenМелинда и Бил Гејтс
Мелинда и Бил Гејтс - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
Пратите нас
Мелинда Гејтс, бивша супруга милијардера и оснивача „Мајкрософта“ Била Гејтса, открила је да је пријатељство њеног бившег супруга са осуђиваним педофилом Џефријем Епстајном било један од разлога за развод.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одисејa“ (odysee.com).
Бивша супруга једног од најбогатијих људи на свету навела је да је било много разлога који су довели до развода, одговарајући на питање новинара Си-би-ес-а о Гејтсовом пријатељству са Џефријем Епстајном.
„Није ми се свиђало то што се састаје са Епстајном и то сам му јасно ставила до знања. И ја сам се једном срела са Епстајном, јер сам хтела да видим о каквом се човеку ради и одмах сам зажалила. Био је одвратан, грозан, био је право оличење зла. После тога сам имала ноћне море“, рекла је Мелинда Гејтс.
На питање да ли је Бил Гејтс наставио комуникацију са Епстајном, Мелинда Гејтс је рекла како „на све што се тиче њиховог односа, треба да одговори Бил“.
Оснивач „Мајкрософта“ послао је Си-би-ес-у саопштење у коме је навео да су „сусрети са Епстајном били грешка због које жали“.
© AP PhotoЏефри Епстајн
Џефри Епстајн - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
Џефри Епстајн
Џефри Епстајн био је осуђени педофил, који се убио у затвору док је чекао ново суђење за организовање ланца педофилије и трговине људима. Оптужени богаташ доводио се у везу са много познатих личности, међу којима су Бил Клинтон, Доналд Трамп, принц Ендрју, Кевин Спејси...
Мелинда Гејтс говорила је и о љубавној вези Била Гејтса са запосленом у „Мајкрософту“, која се одиграла 2000. године, а јавно је објављена 2019. када је та компанија о њој започела истрагу.
„Верујем у опраштање и мислила сам да смо то превазишли. Међутим, понекад дође тренутак када је доста и када схватите да међусобни однос није здрав и да не можете да верујете у оно што имате“, рекла је Гејтсова.
На питање да ли се осећа кривом за развод, Мелинда Гејтс је рекла да је „била посвећена браку од дана када су се верили, до дана када су се развели“.
Рекла је да она и њен бивши супруг нису пријатељи, али да имају срдачан однос и да настављају да раде на заједничкој фондацији.
Милијардер и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс на Светском економском форуму 2013. године - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2021
Велики план Била Гејтса: Уз помоћ осуђиваног педофила до Нобелове награде за мир
Бил Гејтс - Sputnik Србија, 1920, 18.10.2021
СВЕТ
Мрачна тајна из прошлости: Бил Гејтс у средишту нове афере
Лоренс Висоски - Sputnik Србија, 1920, 01.12.2021
СВЕТ
Ко је све од моћних летео авионом милијардера педофила: Пилот сведочио на суђењу „Епстајновој мадам“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала