- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Бечић са протеста у Бару: Биће избора у Црној Гори /видео, фото/

© Sputnik / Бобан НововићАлекса Бечић се обраћа окупљенима на протесту у Бару
Алекса Бечић се обраћа окупљенима на протесту у Бару - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
Пратите нас
Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић поручио је из Бара са протесног скупа против најаве формирања мањинске владе да ће бити избора у Црној Гори, јер се од њих не може побјећи.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Бечић је истакао да се у Црној Гори сад издајницима проглашавају они који нису спремни да иду са ДПС-ом.
„Нама моралне лекције, док се народ жртвовао и храбро жртвовао, држе они који су током година стекли милионе, а има их у разним партијама и на разним странама. Хоће сад да нашу побједу од 30. августа пренесу на сто ДПС-а“, поручио је он.
Навео је и да Демократе нуде поштено рјешење.
„Биће избора, на њима ће се ово пресуђивати. Нудим свима који су на функцијама, хајмо на изборе. Види се ко брани и ко враћа фотеље а ко је са народом. Не може се избјећи народни суд. Чекају нас локални избори. Устај Баре, устај Црна Горо“, истакао је Бечић.
Потпредсједник Демократа Албин Ћеман поручио је са протеста да смо свједоци уласка у завршну фазу „издајничког и криминалног плана УРА и ДПС-а“, те да су „партије с упитним цензусом пучисти Устава Црне Горе“.
Он је истакао да издајницима смета што су Демократе са народом на улици.
„Смета им одбрана народних права. Изађите из мрачних соба тајкуна и криминалаца, изађите међу народ да вам каже шта мисли о томе. Народ мисли да треба да се распишу ванредни избори. Грађани, устанимо заједно јер само од нас то зависи“, казао је Ћеман.
Председник Општинског одбора Демократа Бар Драган Туфегчић казао је да је мислио да после 30. августа више неће протестовати и додао да је то изгледа усуд Демократа.
Поручио је да неки покушавају да нас мире са онима који су нас водили у ратове и који су опљачкали државу.
„Нећу да ме мире са онима који су уништили Луку Бар и што су много тога уништили и продали. Нећу да ме мире са онима који су уништили привреду Бара“, поручио је Туфегчић и набројао сва успјешна барска предузећа која су нестала у сумњивим приватизацијама.
Владимир Јоковић - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
РЕГИОН
СНП прекосјутра доноси одлуку о учешћу у Абазовићевој влади
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
РЕГИОН
Ђукановић политичким лупингом жели контролу над владом
Балкан - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала