- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Америчка кошаркашица ухапшена на аеродрому у Москви

© Sputnik / Павел Лисицын / Уђи у базу фотографијаБритни Грајнер
Бритни Грајнер - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
Пратите нас
Бритни Грајнер, једна од најбољих кошаркашица света, ухапшена је на московском аеродрому Шереметјево пошто је утврђено да у свом пртљагу има бочицу канабисовог уља после чега је пребачена у притвор.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Грајнер (31), америчка кошаркашица, крајем фебруара је покушала да уђе у Москву како би даље отпутовала у Јекатеринбург.
„Док је америчка држављанка пролазила кроз контролни пункт, полицијски пас је сигнализирао могуће присуство наркотика у пртљагу. После прегледа рендгеном службеници су утврдили присуство бочице са канабисовим уљем“, наведено је у саопштењу.
Грајнерова се суочава са потенцијалном затворском казном од пет до десет година.
Она је од 2015. године чланица Јекатеринбурга, а некада је била први пик на драфту и две године најбољи стрелац женске НБА лиге.
Српска публика је памти по дуелима Србије и Америке у финалу Олимпијских игара у Рију и полуфиналу тог такмичења у Токију.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала