- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американка о двоструким стандардима: „Ишла бих у затвор да сам то урадила“

© AP Photo / Timothy D. EasleyТенисерка Серена Вилијамс
Тенисерка Серена Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
Пратите нас
Легендарна Америчка тенисерка Серена Вилијамс причала је о двоструким аршинима који владају у белом спорту, а односе се на казну са којом се суочио Немац руског порекла Александар Зверев након што је ударао рекетом о судијску столицу.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Зверев је дисквалификован на старту турнира у Акапулку због неспортског и недопустивог понашања. Немац је кажњен одузимањем новчане награде, губитком бодова, док је финансијка казна износила 40.000 долара.
Све то очигледно није довољно ригорозна казна за Зверева који се већ вратио игрању тениса, на Дејвис купу овог викенда. Тако бар сматра Серена Вилијамс која истиче да би у случају њеног таквог понашања казна била ригорознија.
„Постоје двоструки стандарди. Да сам чинила оно што је учинио Зверев, вероватно бих била у затвору. Не шалим се уопште“, поручила је чувена Американка, власница 23 Гренд слем трофеја, у разговору за Си-Ен-Ен.
Серена не крије да свако на свој начин доживљава одређене ситуације и бори се да исконтролише емоције у стресним ситуацијама.
„Свако је другачији. Како на терену, тако и ван њега. Страствена сам изузетно у оном што радим. Једноставно сам таква и то волим. Волим какав сам утицај имала на људе, сада и кроз компаније у које сам улагала. Да нема те страсти на терену, не би апсолутно било ни ове коју поседујем у послу", истакла је Вилијамсова које нема на терену од Вимблдона прошле године и још није познато да ли ће се и када вратити белом спорту.
Патрик Муратоглу, лево, гледа меч Серене Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
СПОРТ
Муратоглу о Ђоковићу: Могао је да вара и да то нико никада не сазна
Слева на десно: Џејми Делгадо, Енди Мари и Иван Лендл - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2022
СПОРТ
Човек са којим је Британац чинио чуда поново у његовом тиму
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2022
СПОРТ
Руски тајфун – три титуле за две недеље
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала