- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Лавров: Ово није холивудски акциони филм /видео/

© Фото : Пресс-служба Госдумы РФ / Уђи у базу фотографијаМинистар спољних послова Русије Сергеј Лавров
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2022
Пратите нас
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, у недавном обраћању јавности поводом ситуације у Украјини, открио је шта је кључно у преговорима Москве и Кијева, ко води разговоре о могућности нуклеарног рата и ко ратује на страни кијевског режима.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Лавров је, између осталог, рекао да је уверен да ће хистерија Запада поводом Украјине проћи и да је Русија спремна на дијалог, али под једним условом.
„На светској сцени прави се слика као у Холивуду, постоји апсолутно зло и апсолутно добро, отелотворено у јунаку који је сценариста тог акционог филма. Тужно. Сигуран сам да ће ова хистерија проћи. Наше западне партнере ће проћи лудило, другачије не могу да се изразим. Увек смо спремни на дијалог уз један неизоставни услов - искључиво на темељу равноправности и међусобног поштовања интереса“, казао је шеф руске дипломатије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала