- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Драма српских камионџија „заглављених“ у Украјини /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео-садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Вечерас у вестима:
Сусрет шефова дипломатија Русије и Украјине 10. марта у Анталији, уз посредовање Турске. Почела нова рунда преговора на пољско-белоруској граници; Русија објавила списак непријатељских земаља, на њему је и Црна Гора.
Спутњик на лицу места: руске снаге пружају хуманитарну и медицинску помоћ становништву Украјине и формирају им коридоре за евакуацију; дакле, Русија, наводни „агресор“, заправо једина помаже тим људима — без обзира на њихову националност, јављају наши репортери.
Циљ био-лабораторија које су откривене у Украјини је био да се нашкоди Русији. Вашингтон мора да објасни зашто су у њима руководиоци били искључиво Американци, упозоравају аналитичари.
Неколико возача камиона из Србије и даље „заглављено“ у Украјини. Александар Дражић из Јагодине у најдраматичнијој ситуацији, налази се у предграђу Кијева.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала