- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Колико су друштвене мреже и култура отказивања променили свет | Технограм

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Уђи у базу фотографијаИконице друштвених мрежа на екрану телефона
Иконице друштвених мрежа на екрану телефона - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2022
Пратите нас
Гост новог издања емисије „Технограм“ је Срђан Гарчевић, оснивач блога „TheNutshellTimes“.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео-садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Често се говори о томе зашто млади људи напуштају Србију, док се ретко прича о томе како се све више враћају и то након завршених престижних светских универзитета.
Након завршеног Ворика и Оксфорда и година рада у корпоративном свету инвестиционог банкарства, Срђан је одлучио да се врати у Србију и започне сопствени блог и подкаст под називом “Покретачи”, где ће интервјуисати обичне људе који раде изузетне ствари и верују у своје идеје.
Његови гости нису присутни на стандардним медијима, већ су ту међу свима нама скривени, али уједно и врло отворени за разговор и креирање нових идеја. О томе какви су бенефити повратка у Србију? Зашто је култура искључивања толико узела маха? Је су ли нас друштвене мреже зближиле или удаљиле? Како разумети никад присутнију цензуру и присуство вербалног деликта на некада потпуно отвореним платформама у емисији “Технограм” говори Срђан Гарчевић, оснивач блога “Nutchell times” и подкаста “Покретачи”.
Колико су друштвене мреже и култура отказивања променили свет | Технограм
Технограм“ је емисија портала и радија Спутњик коју води Марко Николић. Теме се тичу нових технологија, иновација у различитим областима и успешних бизнис модела.
Eмитује се сваког другог уторка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала