- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

У Холандији блокирани сајтови РТ-а и Спутњика

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаШтанд РТ-а на Петербуршком међународном економском форуму
Штанд РТ-а на Петербуршком међународном економском форуму - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2022
Пратите нас
Холандски интернет провајдер блокирао је сајтове РТ-а и „Спутњика“ на територији Холандије, преноси тамошња Радиодифузна телевизијска корпорација.
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).
Саопштено је да холандски интернет-провајдери „Водафон зиго“, „Т-Мобајл“ и КПН од данас блокирају сајтове руских телевизија РТ и информативне агенције „Спутњик“ на територији Холандије.
Европска унија је 2. марта забранила емитовање сигнала и садржаја РТ и „Спутњика“ због специјалне операције руске војске у Украјини. Прекинут је рад у четири земље: Шпанији, Француској, Немачкој и Грчкој.
Истог дана је америчка компанија „Мета“ искључила апликације свих ресурса агенције, а новинари тих медија су постали мете на друштвеним мрежама. Лични налози неких новинара су обележени на Твитеру ознаком „медији који су повезани са руском Владом“.
Sputnik International Information Agency - Sputnik Србија, 1920, 03.03.2022
РУСИЈА
Спутњик прекинуо рад у четири земље ЕУ
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала