- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Испливавају тајне Запада које потпуно мењају свет | Од четвртка до четвртка

CC BY 2.0 / Tony Webster / BIOHAZARDБиолошко оружје
Биолошко оружје - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих седам дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише др Леон Којен.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Шефови дипломатија Русије и Украјине сели су након 15 дана сукоба за преговарачки сто, прекид ватре још није на видику. Зеленски каже да се "охладио" по питању уласка у НАТО, а Америка коначно признаје да је у Украјини финансирала биолабораторије. У Кремљу поручују да не постоји пример за економски рат какав је покренут против Русије.
О овим темама разговарамо са професором Филозофског факултета у пензији др Леоном Којеном који је и књижевник, преводилац и публициста. Питаћемо га шта је генеза специјалне војне интервенције Русије у Украјини? Треба ли веровати Зеленском када каже да не жели у НАТО? Зашто су САД финансирале биолабораторије у Украјини? Да ли смо сведоци стварања нове геополитичке мапе света? Може ли се сукоб на територији Украјине довести у било какву везу са Балканом, поготово са Босном и Херцеговином и Србијом? Да ли завршетак рата зависи од ефекта санкција по Запад?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Испливавају тајне Запада које потпуно мењају свет | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала