- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Америка поставила трећи циљ на који Европа није спремна /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Данас у вестима:
Договор о прекиду ватре у Украјини није ни био у плану на данашњим преговорима, изјавио Лавров у Анталији и поручио да ће Русија спровести демилитаризацију Украјине до краја.
Иако након састанка две стране нису изашле са неким конкретним договорима, важно је да је дошло до сусрета на овако високом нивоу, река је за Спутњик бивши амбасадор Милисав Паић.
Ко су националистички батаљони који харају у Украјини. Припаднике тих озлоглашених одреда називају и „бандеровцима“, јер носе нацистичка обележја и славе Степана Бандеру, идеолога украјинског национализма који је сарађивао са немачким нацистима.
Вашингтон месецима има два циља: заустављање „Северног тока 2“ и стварање јединства с ЕУ по питању најтежих санкција Русији, али сада од Европе тражи корак на који Брисел није спреман – из објективних разлога, кажу аналитичари.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала