- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Михајловић у проблему – председник незадовољан, а замена спремна

© AP Photo / Massimo PaoloneСиниша Михајловић
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2022
Пратите нас
Српски стручњак Синиша Михајловић налази се пред отказом у Болоњи током свог другог мандата у клубу, пишу италијански медији. Разлог за незадовољство председника Џоија Сапута су слаби резултати и чињеница да је клуб летос потрошио 30 милиона евра на појачања.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Други Михајловићев мандат на клупи Болоње не протиче по плану и на крају сезоне, би по свему судећи, лако могло да дође до раскида сарадње. Такав епилог на Апенинима наговестио је први човек клуба из Ређо Емилије.
„Не могу тренутно да вам кажем каква је његова будућност. Не желим да људи у Болоњи живе јер живе добро, желим да имају исте мотиве као ја“, поручио је Сапуто, алудирајући очигледно на чињеницу да клуб има далеко веће амбиције и да мора да побеђује.
Болоња је тренутно 12. на табели Серије А са 33 освојена бода, али само једном победом из претходних осам утакмица.
И локални медији у Болоњи брује да ће се Сапуто на крају сезоне захвалити Србину, а да је као замена већ спреман да ускочи бивши везиста Милана Ђенаро Гатузо.
Гатузо је водио Наполи, договорио је касније сарадњу са Фиорентином, али су две стране обострано раскинуле уговор пре него што је званично сарадња и почела да тече.
Михајловић је на клупу Болоње у другом мандату сео крајем јануара 2019. године и преузео је екипу од Филипа Инзагија. Доведена су бројна појачања, али клуб не успева да оствари зацртани циљ - да буде у горњем делу табеле Серије А и да се бори за једно од места које воде у Европу наредне сезоне.
Наредни меч екипа коју и даље води Синиша Михајловић игра у недељу од 12.30 када гостује Фиорентини на „Артемио Франкију“.
Стефан Митровић - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СПОРТ
„Желим као Пикси“ – Стефан није желео да буде Канађанин /видео/
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СПОРТ
УЕФА покренула дисциплински поступак против Ел Келафија и Леонарда
Небојша Вучићевић Ушке (преминуо 11.3.2022) - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СПОРТ
Преминуо легендарни Небојша Вучићевић Ушке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала