- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Зеленски постао Керенски: Још један гаф Ненси Пелоси /видео/

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteЛидер демократа у Представничком дому САД Ненси Пелоси говори на конференцији за медије у Капитол Хилу у Вашингтону
Лидер демократа у Представничком дому САД Ненси Пелоси говори на конференцији за медије у Капитол Хилу у Вашингтону - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2022
Пратите нас
Председавајућа Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси прославила се још једним гафом – украјинског председника Владимира Зеленског назвала је Керенским.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

На конференцији за новинаре посвећеној украјинској кризи Пелоси је рекла „слава Украјини“ и додала да је то „централна ствар“ о којој ће говорити јер „људи умиру у Украјини“.
„Провела сам око 50 минута у разговору са председником Керенским пре него што смо стигли овде“, рекла је Пелосијева.
Њен гаф изазвао је мноштво подсмешљивих коментара на друштвеним мрежама. Неки су приметили да је актуелног украјинског председника Зеленског помешала са Александром Керенским, председником привремене владе Русије између Фебруарске и Октобарске револуције 1917.
„Американци чак и не крију своје незнање кад говоре о Украјини. Тамо живе Иранци, Вухан је град у Украјини а Зеленски је заправо Кевенски, или можда Керенски, али Пелосијева не зна да изговори Р“, један је од коментара на најновији гаф.
Амерички председник Џо Бајден у Конгресу - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2022
СВЕТ
Украјинци постали Иранци: Бајдену се опет све помешало /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала