- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

На Пештеру јутрос до минус 28, када се завршавају ледени дани у Србији

CC0 / Рixabay / Леденице
Леденице - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
Пратите нас
Помоћник директора Републичког хидро-метеоролошког завода Горан Михајловић рекао је данас да је у Србији изражено североисточно струјање условило хладан ваздух са североистока Европе, за који ни Карпати нису били граница.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите ина каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

„У Карајукића Бунарима, (на Пештеру код Сјенице), где је иначе измерена најнижа температура икада у Србији 1985. године, чак минус 39, овог јутра је минус 28 степени“, рекао је Михајловић за РТС.
Он је најавио да Србија наредне недеље полако излази из хладног периода, па се очекују топлији дани са слабим јутарњим мразевима уз пораст дневних температура.
Право пролећно време биће већ у уторак, а према прогнозама меторолога мањи пад температуре осетиће се у петак и наредног викенда.
„С тим да је 23. март средњи датум последњег снега у Београду. У том смислу није изненадио овај хладан талас у односу на претходне деценије“, рекао је Михајловић.
Што се тиче дугорочније прогнозе, он наводи да ће након следећег викенда уследити нешто ниже температуре, али да ће последњих седам дана марта обележити пораст температура и пролећно време, пренео је Танјуг.
Перле - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
ДРУШТВО
Јак мраз у целој Србији, у Сјеници минус 22
Временска прогноза - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
ДРУШТВО
Време данас: Претежно сунчано и мало топлије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала