Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Огњен Вујовић: Нисам потписник прогласа

© Фото : freeimages.comАдвокати, суд, чекић
Адвокати, суд, чекић - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
Пратите нас
Поводом текста „Зашто је Русија у праву: Проглас 11 српских професора права“ објављеног у медијима, а који је 11. марта пренео и Спутњик, контактирао нас је проф. др Огњен Вујовић, ванредни професор Правног факултета Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици који је демантовао да је потписник.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

„Молим вас да објавите да демантујем да сам потписао тај проглас о руској интервенцији у Украјини. О томе ме нико није обавестио и нико и није тражио моју сагласност. Не бих ни потписао такво нешто“, навео је Вујовић у мејлу упућеном редакцији Спутњика.
Српски врхунски правни стручњаци направили су детаљну и научно аргументовану анализу о томе штити ли међународно право суверенитет и територијални интегритет држава по цену масовног терора над деловима њиховог становништва, те зашто је случају Украјине међународно право на страни Русије.
Судијски чекић - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
СРБИЈА
Зашто је Русија у праву: Проглас 11 српских професора права
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала