- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Рама: Разговори са Србијом да добијемо уговорену пшеницу

Пратите нас
Албански премијер Еди Рама изјавио је да су, захваљујући иницијативи „Отворени Балкан“, покренути разговори са Србијом да Албанија добије претходно уговорене количине пшенице, преноси Репортери.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите ина каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

„Преговарамо са Србијом да извучемо део пшенице коју су наши привредници тамо (у Србији) уговорили. И то ћемо урадити захваљујући „Отвореном Балкану“. То су чињенице“, рекао је Рама.
Председник Србије Александар Вучић рекао је синоћ да сви који су са нама или поред нас имаће пшеницу и да око питања лекова и хране не може бити уцена.
Вучић је, гостујући на ТВ Пинк, поручио да би било смешно да оставимо без пшенице Црну Гору или Босну и Херцеговину, навео је и да је Албанија у потпуности зависна од увоза, да пшеница треба и Северној Македонији, а да су претходних дана вукли на Косово и Метрохију колико су могли.
„Сви који су са нама или поред нас, морају да имају пшеницу“, поручио је он, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала