- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Америка шаље нову уцену Србији и Балкану – против Русије

CC0 / Marijanana / Заставе САД, Русије и Србије
Заставе САД, Русије и Србије - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2022
Пратите нас
Заменик помоћника америчког државног секретара и специјални изасланик за Западни Балкан Габријел Ескобар апеловао је данас на све земље Западног Балкана да, како наводи, позову председника Русија Владимира Путина на одговорност због његове одлуке да створи нехумане патње народу Украјине.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Ескобар је за подгоричке Вијести рекао да многи од грађана Украјине имају дубоке везе са Русијом и од којих многи такође исповедају дубоку православну веру.
„Како се ова хуманитарна катастрофа одвија, док се број цивилних жртава повећава, морате се запитати, за шта је Путин способан негде друго, укључујући и Западни Балкан+“, рекао је Ескобар коментаришући Резолуцију коју је усвојио Европски парламент прошле седмице.
Вијести пишу да се Резолуцијом ЕП, између осталог, изражава забринутост због покушаја Православне цркве у земљама попут „Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине да промовише Русију као заштитника традиционалних породичних вредности и ојача односе између државе и цркве“.
Митрополит Јоаникије - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
РЕГИОН
Митрополит Јоаникије: Црна Гора је пројектована да буде мала Украјина
Застава Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 12.03.2022
РЕГИОН
Црна Гора увела санкције за 22 руска званичника
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала