- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Еулекс доводи појачање — Београд да не буде наиван /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Пронађена нова масовна гробница цивила у Луганској области — због гранатирања украјинске војске још није могућа евакуација тела, каже у интервјуу за Спутњик Србија Леонид Пасечник, лидер Луганске Народне Републике.
Претња Вашингтона да ће Пекинг бити изолован ако подржи Русију у Украјини може бити или наступ хегемона, или преговарачка тактика, каже политички аналитичар Борислав Коркоделовић.
Еулекс добија „привремено појачање“ на Косову и Метохији; Београд не сме да буде наиван и да верује да ће у овом условима неко хтети да поштује Резолуцију 1244, или било које дуго правило, упозоравају стручњаци.
У Украјини тренутно ратује око 16.000 страних плаћеника и добровољаца са свих континената — а највише их је из Америке, у којој је ратовање одавно постало бизнис. Плаћеници, пишу светски медији, дневно зарађују од хиљаду до три хиљаде долара.
Упркос високој инфлацији и украјинској кризи која се одражава на глобалну економију, стручњаци не очекују поскупљење кредита. Да ли су ниске камате довољан разлог да се људи одлуче за тзв. „јефтино задуживање“?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала