- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Највише страних плаћеника у Украјину дошло из Америке — откривено колико „коштају“ /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Данас у вестима:
Пронађена још једна масовна гробница цивила у Лугањској области, али због гранатирања украјинске војске још није могућа евакуација тела, каже у ексклузивном интервјуу за Спутњик Србија Леонид Пасечник, лидер ЛНР.
У Украјини тренутно ратује око 16.000 страних плаћеника и добровољаца са свих континената, а највише из Америке у којој је „рат“ одавно постао бизнис. За то су плаћени од хиљаду до три хиљаде долара по дану, преносе светски медији.
Претња Вашингтона Пекингу да ће бити изолован ако подржи Русију у Украјини може бити наступ хегемона или преговарачка тактика, каже политички аналитичар Борислав Коркоделовић.
Упркос високој инфлацији и украјинској кризи која се одражава на глобалну економију, стручњаци не очекују поскупљење кредита. Да ли су, ниске камате довољан разлог да се људи одлучују на јефтино задуживање?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала