- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Плата од 500.000 фунти недељно: Грађани спремају летњу „бомбу“ /видео/

© AP Photo / Martin MeissnerНорвешки фудбалер Ерлинг Холанд
Норвешки фудбалер Ерлинг Холанд - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2022
Пратите нас
Норвешки фудбалер Ерлинг Холанд могао би да добије рекордну плату од 500.000 фунти недељно уколико наредног лета потпише за енглески Манчестер сити.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Сити већ неко време трага за нападачем, а 21-годишњи голгетер Борусије Дортмунд се годинама помиње као потенцијално појачање.
Лета 2022. године би, коначно, могло да дође до сарадње Холанда и Ситија, а медији преносе да су Грађани спремили „безобразну“ понуду од 500.000 фунти недељно.
Шампион и тренутни лидер енглеског првенства ће морати да издвоји и позамашну своту новца за немачки клуб, али се верује да у Холандовом уговору постоји излазна клаузула од „само“ 63 милиона фунти.
Проблем у преговорима ствара и то што је Норвежанинов агент контроверзни Мино Рајола који уме да пред клубове стави нереалне услове уз баснословна лична потраживања.
Уколико један од најбољих младих фудбалера света стварно добије пола милиона фунти недељно, то ће бити рекордна плата у Премијер лиги, доста већа од тренутно највеће у Ситију од око 400.000, коју прима Кевин де Брујне.
Холанд је ове сезоне један део сезоне пропустио због повреда, али када игра голове постиже као на траци. На 15 мечева Бундеслиге уписао је 16 погодака уз шест асистенција, док је у Лиги шампиона на три од три.
Ерлинг Холанд - Sputnik Србија, 1920, 14.12.2021
СПОРТ
Како је „150 милиона евра“ завршило у џепу момка из Новог Пазара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала