- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ивана Шпановић: Хтела сам да завршим каријеру као олимпијска шампионка

© Sputnik / Тамара РанковићИвана Шпановић на прес конференцији у Београдској арени пред Светско дворанско првенство у атлетици 2022.
Ивана Шпановић на прес конференцији у Београдској арени пред Светско дворанско првенство у атлетици 2022. - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2022
Пратите нас
Српска атлетичарка Ивана Шпановић је на конференцији пред Светско дворанско првенство у Београду говорила о својим циљевима и томе шта се десило на Олимпијским играма у Токију.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Шпановићева није успела да освоји медаљу на Олимпијским играма 2021, а сада је открила да би можда завршила каријеру да је то урадила.
Она је завршила као четврта у финалу у Токију, а сада је, мање-више само због тога, ту и у Београду.
„Размишљала сам о томе да, ако успем да урадим све што сам хтела у Токију прошлог лета, завршим каријеру као олимпијска шампионка, али то није баш пошло по плану. Немам више 26, 27 година, сада имам 31 и много тога се променило у последњих неколико година“, изјавила је Шпановићева и додала:
„Али, и даље сам у спорту, мислим да нисам дошла до свог максимума и то је једини разлог због којег сам и даље ту. Наравно, све што радим у овом спорту је из љубави и не желим да ставим тачку без да сам проживела све што сам замислила“.
Шпановићева је говорила и о 2017. години када је управо у Арени постала шампион Европе, али и томе да је светски првак постала пре четири године.
Размишљала сам о 2017. пред Светско првенство. Надам се да ћу одбранити титулу пред својим народом. Мислим да сам способна да изведем сличне скокове. Не желим ништа да обећавам, али сам спремна и желим да искористим ту енергију
Светско дворанско првенство у атлетици одржава се у Београду од 18. до 20. марта.
СП у атлетици најавио је прослављени српски атлетичар Емир Бекрић у емисији „Миљанов корнер“.
Емир Бекрић - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2022
Подкаст
Емир Бекрић: Одбио сам Америку да бих доживео московску бајку | Миљанов корнер
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала