Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Влада Србије усвојила: Дозвољено сипање горива у канистере до 60 литара

© Sputnik / Сергей ЕрмохинВозач сипа гориво у канистере
Возач сипа гориво у канистере - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2022
Пратите нас
Влада Србије усвојила је данас измењену Уредбу о ограничењу висине цена деривата нафте, којом се омогућава пумпама да се испорука горива осим утакањем у резервоаре превозних средстава, може вршити и сипањем у посуде за транспорт нафтних деривата у максималној количини до 60 литара.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

На овај начин омогућено је, пре свега пољопривредницима који као средства за рад користе пољопривредне машине, да наставе несметано обављање послова, саопштено је из Владе Србије.
Важећа одлука, као и њене измене донете су у циљу спречавања већих поремећаја и очувања животног стандарда становништва.
Влада Србије усвојила је и измењену Одлуку о привременој забрани извоза основних пољопривредно прехрамбених производа битних за становништво, којом се сирово уље од семена сунцокрета или шафранике изузима од забране извоза, а имајући у виду да се овај производ не може користити за даљу прераду у рафинисано сунцокретово уље и да се најчешће користи у индустрији боја и лакова.
Такође, одлучено је да се на листу производа за које се привремено забрањује извоз, дода и рафинисано сунцокретово уље.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала