- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пикси за Спутњик о Страхињи: И ви и ја знамо – ја мишљење нећу мењати /видео/

© AP Photo / Darko VojinovicСтрахиња Павловић Србија
Страхиња Павловић Србија - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
Пратите нас
У фебруару 2019. појавио се у тиму Партизана 17-момак запањујуће висине, дугог корака и изненађујуће снаге. Већ у децембру договорен је трансфер у Монако, а овог фебруара послат је у Базел на позајмицу. Да ли „они“ верују или не, још није јасно, али Драган Стојковић Пикси зна да је Страхиња Павловић играч за будућност Србије.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Несуђени атлетичар, мирни и скромни Шапчанин рођен 2001. године, стекао је велико поверење селектора репрезентације Србије у претходном периоду и оно ће остати нетакнуто, упркос томе што Страхиња нема нарочиту срећу у клупском фудбалу.
Пленио је Страхиња својим играма у репрезентацији Србије, са 194 центиметара висине трчао је као бек и разарао противничке прве линије одбране које се нису надале да један централни штопер може тако да износи лопте.
Павловић то уме, то је научио и то је његов стил. То зна селектор Стојковић и за Спутњик је појаснио свој став, имајући у виду чињеницу да Страхиња не може да пронађе праву средину за себе, ни у Монаку са којим има уговор, ни у Базелу где је стигао на позајмицу.
„Што се њега тиче и осталих ја мишљење нећу мењати. Ја имам формирано мишљење и то нико неће променити. Боље је да игра неко, наравно, за њега самог, али ја не одлучујем о томе. Када је репрезентација – ту одлучујем и повући ћу потезе за које мислим да су најбољи у том моменту“, рекао је Стојковић за Спутњик.
Селектор зна и види све и нема бојазан у вези са тиме да ће Павловић поново бити на високом нивоу у тиму Србије.
„Пратимо све што се дешава у вези са играчима и потенцијалним репрезентативцима, то што је отишао у Базел и то што игра па не игра, тако је било и пре Португалије па је одиграо маестралну утакмицу".
Селектор је апострофирао да на Павловићу није оставило траг то што није у Монаку имао значајнију минутажу у том моменту.
„И ви и ја одлично знамо његове људске квалитете, али и квалитете као професионалца који је спреман да и без једне ноге одигра за своју репрезентацију. Мишљење нећу променити сигурно, невезано да ли он игра за Базел или не“, закључио је Стојковић за Спутњик.
Са свега 21 годином Павловић има већ 15 утакмица за репрезентацију Србије и сасвим је сигурно да ће у наредној деценији, а и дуже бити ослонац и носилац нашег националог тима.
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
СПОРТ
Пикси је изабрао Орлове! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала