- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Лидери ДФ-а: Улазимо у завршну фазу повратка ДПС-а на власт

© Sputnik / Лола Ђорђевић Андрија Мандић
Андрија Мандић - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
Пратите нас
Демократска партија социјалиста (ДПС) хоће на преваран начин да се врати на власт и мимо изборне воље грађана, сматра један од лидера ДФ-а Андрија Мандић, уз оцену да улазимо у завршну фазу тог процеса.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Он је на прес конференцији оценио да је синоћњи интервју председника Црне Горе Мила Ђукановића на Јавном сервису „обиловао низом опасних формулација, великог броја чак и подметања“, а посебно, како је рекао, „у вези са лажним државним ударом“, преноси РТЦГ.
„Мило Ђукановић је обавестио јавност да нема бесплатног ручка, па ни бесплатне подршке мањинској власти и да неће одступити да они са 29 мандата држе било коју другу реч осим главне“, рекао је Мандић.
Он наводи да им је битно да и у Грађанском покрету УРА чују да им је намењена иста улога као Позитивној Црној Гори.
„Опасни интервју Ђукановића је порука за све нас, а посебно је порука важна за оне који доносе одлуке, попут СНП-а, попут УРА-е. Улазимо у завршну фазу повратка ДПС-а на власт“, истакао је Мандић.
Председник ПзП-а Небојша Медојевић рекао је да ће ДФ учини се да се спречи прекрајање изборне воље грађана.
„Нема никаквих европских и евроатлантских процеса са мафијом“, поручио је Медојевић, наводећи да Ђукановић у интервјуу наставља с поделама у Црној Гори.
Функционер ДФ-а Предраг Булатовић рекао је да нису изненађени ставовима Ђукановића, наводећи како желе да поруче да је председник Црне Горе синоћ „изашао из мишје рупе и схватио да се можда вратио“.
Сматра да ранија парламентарна већина још увек има шансу да договори владу.
Тврди да је инспиратор „државног удара“ председник Ђукановић, а реализатор бивши главни специјални тужилац Миливоје Катнић.
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
РЕГИОН
Ђукановић: Сигурно нећемо потписати уговор о коме машта Српска православна црква
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала