- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Хеликоптери у контроли саобраћаја у Србији /фото/

© Фото : OMK MUP REPUBLIKE SRBIJEХеликоптер МУП-а Србије за контролу саобраћаја
Хеликоптер МУП-а Србије за контролу саобраћаја - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
Пратите нас
Хеликоптерске јединице МУП-а Србије контролисаће саобраћај више пута у току месеца. Министар унутрашњих послова Александар Вулин очекује да ће нови приступ контроле саобраћаја смањити број саобраћајних незгода и повећати безбедност саобраћаја.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите ина каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

Са припадницима Хеликоптерске јединице и Управе саобраћајне полиције, Александар Вулин присуствовао је контроли саобраћаја коришћењем хеликоптера и посебних уређаја и опреме у хеликоптеру, што представља нови вид контроле, усмерен ка повећању безбедности саобраћаја на путевима, саопштио је МУП.
„Оваквом модернизацијом у приступу у вршењу контроле саобраћаја, као што је коришћење посебних уређаја и опреме у хеликоптеру, припадници МУП-а и из велике удаљености могу да открију најтеже саобраћајне прекршаје, као што су насилничка вожња и претицање преко пуне линије, као и све оне који угрожавају безбедност и животе осталих учесника на путевима“, рекао је Вулин.
Истакао је да савремена опрема и уређаји које поседују хеликоптери Хеликоптерске јединице МУП-а представљају вредан ресурс српске полиције који ће значајно допринети откривању саобраћајних прекршај, каже се у саопштењу.
© Фото : OMK MUP REPUBLIKE SRBIJEУнутрашњост хеликоптера МУП-а Србије за контролу саобраћаја
Унутрашњост хеликоптера МУП-а Србије за контролу саобраћаја - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
Унутрашњост хеликоптера МУП-а Србије за контролу саобраћаја
Казао је и да очекује да ће нови приступ контроле саобраћаја коришћењем хеликоптера смањити број саобраћајних незгода и повећати безбедност саобраћаја.
Полицијски службеници Управе саобраћајне полиције у сарадњи са Хеликоптерском јединицом МУП-а, контролисаће саобраћаја више пута у току месеца.
Припадници Управе саобраћајне полиције ће као логистичка подршка, коришћењем пресретача, у сарадњи са територијално надлежним полицијским управама заустављати, контролисати возаче и возила уочене у прекршају и сачињавати неопходну документацију, у циљу санкционисања прекршаја, закључује се у саопштењу, пренео је РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала