- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Српска стена“ може да бира – стопама идола или суперхероја

© REUTERS / DANIELE MASCOLOСрпски фудбалер Никола Миленковић у дресу Фиорентине
Српски фудбалер Никола Миленковић у дресу Фиорентине - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
Пратите нас
Никола Миленковић могао би на лето да напусти Фиорентину и пресели се на славни Олд Трафорд. Италијански и британски медији пишу да је Манчестер јунајтед озбиљно заинтересован да последњу линију појача „српском стеном“ која игра одлично ове сезоне у Серији А.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Према писању Газете дело Спорт, „црвени ђаволи“ одлучни су у намери да реше огромне проблеме које имају у одбрани. Капитен Јунајтеда Хари Мегвајер контантно је на удару критика јавности и навијача, а све због бројних комичних реакција.
Очекује се прави езгодус дефанзиваца са Театра снова који се претворио у кошмарни театар јер екипа ни ове сезоне неће освојити ниједан трофеј, а реч је о једном од највећих клубова на свету.
Ерик Баји, Фил Џонс, као и Аксел Туанзебе лако би на лето могли да промене средину, а Миленковић би уз Варана представљао бедем испред гола Давида де Хее.
Српски репрезентативац који и код Драгана Стојковића Пиксија има зацементирано место, ове сезоне је одиграо 29 утакмица за Фиорентину и свим такмичењима и постигао је три гола.
Импресивну партију пружио је против Болоње Синише Михајловића у прошлом колу Серије А када су „љубичасти“ славили минималним резултатом.
Спекулише се да би висина трансфера могла да износи најмање 15 милиона евра, што је права ситница, с обзиром на квалитет који поседује „српска стена“ и штопер којег многи пореде са легендом Манчестер јунајтеда и српског фудбала – Немањом Видићем.
Такође, према писању Газете дело Спорт, није Манчестер једини који жели Миленковића, у игри је и Милан који би радо видео бившег штопера Партизана у црно-црвеном дресу.
Блеки Миленковић је практично на раскрсници. Може да се определи за Јунајтед и да каријеру која иде узлазном путањом настави стопама идола Немање Видића, или да остане у Италији као што је то учинио Душан Влаховић.
Миленковићев доскорашњи саиграч је из Фиренце за 81,6 милиона евра прешао у Јувентус, те није морао да пролази период адаптације, јер познаје језик, лигу и експресно се уклопио у нови колектив.
Милош Нинковић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
СПОРТ
Сиднеј слави Србина – Нинковић голом и асистенцијом пресудио Пријевићевом Вестерну /видео/
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
СПОРТ
Мекгрегор, турски тајкун, власник Кингса – коме ће Роман продати Челси?
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2022
СПОРТ
Крагујевачка левица је вест дана у Немачкој!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала