Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Србија ће одговорити Приштини и Подгорици; биће далекосежне последице

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Србија сутра одговорити и Приштини и Црној Гори поводом забране и ограничавања гласања на српским изборима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

"Очекујте свашта, данас је влада Црне Горе, а то није урадила ни Ђукановићева, забранила гласање у Беранама и појединим местима за наше изборе, Куртијева влада је тражила да признамо независност Косова да би организовали гласање. Сутра ће и у Црној Гори, али и Аљбин Курти добити одговор, знате какав ће одговор да добију. Одговор озбиљних и одговорних људи, али ће бити са далекосежним последицама", рекао је Вучић на предизборном скупу у Кикинди.
Он је рекао да ће на сутрашњој седници Савета за националну безбедност бити речи и о свим ефектима рата у Украјини и свему што се збива у Европи и свету.
Вучић је изнео лоше прогнозе за наставак сукоба у Украјини и оценио да не искључује много веће сукобе, од само две земље, преноси Б 92.
"Морамо да дамо све од себе да нас неодговорни људи не увуку у тако нешто", закључио је он.
Подсетимо, сутра у 12 часова је седница Савета за националну безбедност.
Како је најављено, теме ће бити одбијање Аљбина Куртија да се избори одрже на Косову и Метохији, претње санкцијама Србији и односи према НИС-у и набавци нафте за српско тржиште.
Мапа Балкана - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала