- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Милановић: БиХ не комадају ни Хрватска, ни Србија, ни Русија

© Tanjug / ADMIR BULJUBASICЗоран Милановић
Зоран Милановић - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2022
Пратите нас
Хрватски председник Зоран Милановић поручио је данас да Хрватска не припрема агресију, нити комада БиХ, а богами, казао је, ни Србија или Русија, јер то не могу.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Милановић је у обраћању јавности из Славоније рекао да је хрватски интерес у БиХ равноправност три народа, што је, како је навео, веома важно за мир.
“Ако се Украјини даје кандидацијски статус за ЕУ, Босна га је заслужила давно. Ако Брисел не разуме довољно ситуацију, онда то дипломатија треба да објасни”, рекао је Милановић коментаришући ситуацију у вези са изборном реформом у БиХ, пренео је Танјуг.

"Хрватска не комада БиХ, нити планира икакву агресију, а богами ни Србија ни Русија, јер не могу. Ово је први пут да месецима трпимо свињарије из Брисела... Хрватски интерес је равноправност сва три народа у БиХ. То је јако важно за стабилност те државе”, казао је хрватски председник.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала