- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Забрана руског гаса је апокалиптични сценарио /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Ако би куповина руског гаса била забрањена, уследио би апокалиптични сценарио. Србија не би требало да има било какав проблем, ако се погледају економски интереси и уговори, каже Бајатовић за Спутњик.
Све и да сукоби у Украјини сутра престану, свет никада неће бити исти, нема повратка на старо. Оскудица, брига за преживљавање и унутрашње тензије биће главне теме, поготово на западу Европе, сматра филозоф Ђорђе Вукадиновић.
Руско Министарство одбране објавило документа о злочинима украјинских националиста за време Другог светског рата. Данашњи злочини имају сличну матрицу и повезани су с екстремном идеологијом, тврде аналитичари.
Мандатар за састав мањинске владе у Црној Гори Дритан Абазовић већ неко време води разговоре с представницима политичких партија о саставу свог будућег кабинета. Које су препреке за расподелу ресора?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала