- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кадиров има поруку за Зеленског: Окрени се Русији

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаСтигао и лидер Чеченије Рамзан Кадиров
Стигао и лидер Чеченије Рамзан Кадиров  - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
Пратите нас
Лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров је поручио Владимиру Зеленском да се окрене ка Русији како би у историју ушао као миротворац.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

„Ако не желиш да уђеш у историју као председник који због слабог карактера и кратковидости није успео да се избори са унутрашњом претњом и спољашњим подстрекачима, са проблемима у земљи и страном западном идеологијом, онда треба да стрељаш те саветнике као државне издајнике. Не држи се идеја које немају перспективу – укључи мозак. Окрени се Русији и ући ћеш у историју као миротворац који је спасио свој народ“, обратио се Кадиров Зеленском на Телеграму.

Лидер Чеченске Реублике је рекао да саветнике који су препоручили Зеленском да бежи из Украјине „не би ни непријатељу пожелео“.
Кадиров му је препоручио да се приклони томе шта саветују власти суседних земаља, а пре свега да „заједно са Русијом очисти Украјину од различитог олоша у виду бандероваца, неонациста, припадника ‘Азова’, такозваних Ичкеријаца, вехабија и терориста, који су се преселили са Блиског истока, а затим заједно изграде државу која ће бити чиста од екстремизма, да престане да се понашаш као америчка и натовска марионета и да постане председник који има сопствено и чврсто мишљење“.

„По теби се види да ти ова ситуација није сасвим јасна, зато прихвати све предлоге председника Русије Владимира Путина, састани се са њим, и на крају крајева реши ово питање мирним путем. Услови Владимира Путина су обострано корисни и продуктивни. Обрати пажњу да наш лидер увек подржава земље које су постале жртве прљаве политике Запада и претвара их у стратешке савезнике. Подржаће и Украјину“, додао је Кадиров у обраћању Зеленском.

Поред тога, лидер Чеченије је изјави да је спреман да се обрати Путину са предлогом да Зеленском пружи уточиште у Чеченији.
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров на конференцији за медије у Грозном - Sputnik Србија, 1920, 14.03.2022
РУСИЈА
Кадиров посаветовао Маскa: Не качи се са Путином
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала