- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Плаћени смо да лажемо: Новинар чувеног листа признао да је учествовао у антируској пропаганди

© Фото : PixabayЛажне вести - илустрација
Лажне вести - илустрација - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
Пратите нас
Уредник једног од највећег листова у Европи, немачког „Франкфуртер Алгемајне Цајтунга“, својевремено је јавно признао да он и његове колеге свесно лажу и манипулишу народом јер су обучени и поткупљени за то. И то не само у Немачкој већ широм Европе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Удо Улфкоте у видеу који је пред вама каже још пре неколико година да се плаши новог рата у Европи и да рат никада не долази сам од себе.
„Новинар сам око 25 година и школовао сам се да лажем, да издајем и да не говорим истину јавности. Али, гледајући последњих неколико месеци како немачки и амерички медији уносе рат међу људима у Европи… доносећи рат Русији… Устајем да кажем да није у реду оно што сам радио у прошлости, што сам манипулисао људима, што сам учествовао у антируској пропаганди и није у реду оно што моје колеге раде и што су радиле у прошлости јер су поткупљени да издају не само народ у Немачкој, већ широм Европе.“
Опширније у видеу:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала