- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Рогозин: Украјина од 2014. године добија сателитске снимке од НАТО земаља

© Sputnik / Алексей Никольский / Уђи у базу фотографијаЗаменик премијера Русије Дмитриј Рогозин
Заменик премијера Русије Дмитриј Рогозин - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
Пратите нас
Генерални директор „Роскосмоса“ Дмитриј Рогозин изјавио је да Оружане снаге Украјине од краја пролећа 2014. године добијају сателитске снимке Земље од држава-чланица НАТО-а.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

„Господо, Генералштаб Оружаних снага Украјине добија сву неопходну сателитску подршку од орбиталних станица за даљинско снимање Земље од НАТО чланица, укључујући САД и ЕУ и то од краја пролећа 2014. године“, написао је Рогозин на Телеграму.
„То је само легализација давних догађаја, када су натовци и есесовци почели да обучавају наследнике Петлура, Бандера и Шухевича“, подвукао је он и навео да „Блумберг“ „саопштава новости са закашњењем од годину дана“.
Раније је „Блумберг“ саопштио да је Европска унија одобрила споразум са Украјином да се Кијеву предају тајне информације, којима располаже ЕУ. Према подацима агенције, договорено је и да се ЕУ дозволи да преда Кијеву сателитске снимке. Према речима саговорника „Блумберга“ споразум ће трајати годину дана и постојаће могућност да се продужи.
Члены основного экипажа 66-й экспедиции на Международную космическую станцию перед стартом космического корабля Союз МС-19  - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2022
РУСИЈА
Рогозин: Бандеровци и њихови западни спонзори не знају шта више да смисле против Русије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала