- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Бечић поручио Куртију да нема промјене граница

© Sputnik / Бобан НововићАлекса Бечић на протестима у Подгорици
Алекса Бечић на протестима у Подгорици - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
Пратите нас
Лидер Демократа Алекса Бечић је на завршној конвенцији у Беранама послао поруку косовском премијеру Аљбину Куртију да нема прекрајања граница, те да је споразум о том питању већ потписан.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Он је подсјетио на ријечи Куртија који је казао да ће разграничење ријешити са новом владом.

“Господине Курти нема промјене граница, споразум је већ ратификован и ви то добро знате. Ја вас позивам да зауставимо звецкање и играње границама, овај народ жели мир и да напредује. Пустите јефтине трикове, овај народ хоће помиритеље и прогресивне људе који уједињују Црну Гору и Западни Балкан”, напоменуо је он.

Казао је да му ова атмосфера у Беранама мирише на велику побједу којој ће свједочити.
Навео је и да ће Дамјан Ћулафић бити нови градоначелник Берана.
“Јуче се десио земљотрес у Котору, када су два одборника ДПС-а отказала подршку. Све више је оних који напуштају брод који тоне. Позивам све слободне људе да се уједине и договоре. Слободан човјек ће ако мисли да се договори разговарати сатима и доћи до рјешења. Кад видите да неко у политици уради нешто што није логично, знајте да је тај узео паре или је уцијењен”, нагласио је он.
“Како су лијепо одвојили БС од ДПС-а након меморандума види се на локалним изборима у Улцињу и Беранама, гђе су заједно. Колеге из СНП и УРА кажу да ће они на локалном нивоу против ДПС-а али ће заједно на државном нивоу. УРА и СД ће заједно у Улцињу против ДПС-а, али су наводно против на државном нивоу”, додао је он.
Аљбин Курти - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
СРБИЈА
Курти: Разграничење ћемо решавати с новом владом Црне Горе
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала