Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Бомбардовање СРЈ: Цео рат у пет минута — „Грозни Срби!“ /видео/

© AP Photo / Vladimir DimitrijevicСтручњаци Војске Југославије проверавају олупину обореног „невидљивог“ Ф-117 авиона у селу Буђановци, недеља 28. март 1999. Пилота је у добром стању спасила борбена спасилачка екипа, а амерички званичници рекли су да не знају узрок несреће.
Стручњаци Војске Југославије проверавају олупину обореног „невидљивог“ Ф-117 авиона у селу Буђановци, недеља 28. март 1999. Пилота је у добром стању спасила борбена спасилачка екипа, а амерички званичници рекли су да не знају узрок несреће. - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
Пратите нас
Прошле су 23 године од агресије НАТО снага на Савезну Републику Југославију, у којој је за 78 дана погинуло између 1.200 и 3.000 људи.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Спутњик је 2019. покренуо велики медијски пројекат о бомбардовању СРЈ ’99, чији је резултат серијал од 20 кратких документарних филмова. Многи од њих су награђивани.
Цео Спутњиков серијал о бомбародовању можете погледати испод.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала