РИК именовала чланове бирачких одбора

Пратите нас
Републичка изборна комисија донела је решења о именовању чланова и заменика чланова бирачких одбора у сталном саставу за координирано спровођење избора за народне посланике и избора за председника Србије, који ће бити одржани 3. априла.
Такође, на овој седници усвојили су и одлуку о изменама одлуке о одређивању бирачких места у иностранству за гласање на парламентарним и председничким изборима.
У оквиру треће тачке дневног реда Комисија је донела решење о именовању председника и чланова бирачких одбора и њихових заменика у сталном и проширеном саставу за координирано спровођење предстојећих избора за бирачка места унутар завода за извршење кривичних санкција и у иностранству.
Чланови Комисије усвојили су и Решење о стављању ван снаге Решење о именовању заменика члана Општинске изборне комисије општине Жабаљ у сталном саставу.
Седници је преседавао председник Републичке изборне комисије Владимир Димитријевић, који је најавио да ће се на следећој седници РИК-а разматрати о спровођењу избора на Косову и Метохији, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала