- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ухапшен Конор Мекгрегор

© Фото : Youtube/MMAWeekly.com/PrintscreenКонор Мекгрегор у аутомобилу бентли
Конор Мекгрегор у аутомобилу бентли - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2022
Пратите нас
Познати ММА борац Конор Мекгрегор ухапшен је због насилничке вожње у престоници Ирске Даблину, који је Мекгрегоров родни град.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Мекгрегор је приведен док је возио свој „бентли континентал“, вредан око 170.000 евра, а скупоцени аутомобил био му је и привремено одузет.
Звезда борилачких вештина, позната по бројним осудама услед саобраћајних прекршаја, приведена је током вожње на путу између Лукана и Палмерстона, објавио је „Ајриш индипендент“.
Мекгрегор, спортиста са највећом зарадом на свету у 2021, приведен је у станицу полиције у Лукану, где је против њега поднета пријава и пуштен је на слободу уз кауцију.
Њему се на терет ставља насилничка вожња и требало би да се појави на суду у наредних месец дана. Прети му казна до 5.000 евра или шест месеци у затвору.
Мекгрегоров представник за штампу рекао је за „Ајриш индипендент“ да је он возио ка теретани када га је зауставила полиција због наводног саобраћајног прекршаја.
„Прошао је тест на дроге и алкохол који је урађен у станици“, додао је представник ирског ММА борца.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала