- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Додик: Босна није угрожена

© Sputnik / Лола ЂорђевићМилорад Додик
Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
У Бањалуци је одржан састанак руководства СНСД-а и партија чланица владајуће коалиције, након којег је лидер ове партије Милорад Додик рекао да Босна и Херцеговина није угрожена.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тема састанка, рекао је, била је анализа економске ситуације и мере које је потребно предузети.
Додик се осврнуо на јучерашњи састанак у оквиру НАТО, на којем је, како је рекао, БиХ третирана као земља којој треба помоћи у погледу заштите од евентуалне агресије Русије.
„БиХ није угрожена, ни од Русије ни било кога и то је чиста политичка оцена и самог НАТО-а. Ми смо то примили к знању и људи који су говорили у име Алијансе и који су овде у име ЕУ, односно ЕУФОР-а, јасно су говорили да БиХ нема безбедносних изазова и да јој не прети ескалација насиља“, рекао је Додик, пренела је РТРС.
Поручио је да „Босни и Херцеговини не прети никаква опасност“.
Додик је поновио да Република Српска остаје неутрална у погледу сукоба Русије и Украјине и додао да се БиХ неће и не може придружити никаквим санкцијама, јер Српска неће дати сагласност за то.
Састанку су поред Додика присуствовали лидери Социјалистичке партије Петар Ђокић, Демоса Недељко Чубриловић и Народне партије Српске Дарко Бањац, преноси Танјуг.
Заставе ЕУ - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
РЕГИОН
ЕУ са самита: Лидери у БиХ да раде на реформским процесима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала