- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Маргарита Симоњан о богатим Русима у Лондону: Запрепашћује то што су запрепашћени

© RTГлавна уредница новинске агенције „Русија севодња“ и телевизије „РТ“ Маргарита Симоњан
Главна уредница новинске агенције „Русија севодња“ и телевизије „РТ“ Маргарита Симоњан - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
Главна уредница новинске агенције „Русија севодња“ и телевизије „РТ“ Маргарита Симоњан иронично је прокоментарисала реакцију богатих Руса који живе у Европи, пре свега у Лондону, на чињеницу да су се нашли под санкцијама Запада због специјалне операције руске војске у Украјини.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Како је написала на Телеграму „искрено запрепашћење изазива запрепашћење неких наших Руса који су се нашли на удару санкција“.
Симоњан додаје да су они били заиста убеђени да се то њима никада неће догодити - њима инвеститорима, доброчиниоцима, онима који плаћају порез, који су спонзори нове руске револуције, власницима европских клубова и јеврејских фондова.

„Тако нешто није могуће! И шеф (Путин) који је пре тачно 20 година упозорио: ‘Презнојићете се трчећи по судовима да бисте одблокирали свој новац’, ништа не схвата. Он не разуме Запад, није се уклопио, он је човек совјетског доба, он чак није ни био у угледним лондонским дневним собама. Кад оно - ето ти. Испоставља се да наши Лондонци - инвеститори, мецене који плаћају порез, с аспекта правих Лондонаца, нису никакви Лондонци, а ни Европљани, чак ни Јевреји, већ једноставно Руси и увек су то и били. Чак не ни Руси него Совјети, такви исти какав је Путин, са свим што то подразумева. И презнојавати се је потпуно бескорисно“, написала је она.

Британске власти су после почетка операције у Украјини увеле оштре санкције Русији, а на удару су се нашли бројни руски олигарси који тамо живе.
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2022
СПОРТ
Британија дала сулуд услов руском милијардеру – „национализација“ или пропаст!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала