- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Марин открио Пиксију: Доста је било!

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаМарко Марин
Марко Марин - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
Марко Марин, некадашњи капитен Црвене звезде, посетио је експедицију српске фудбалске репрезентације у Мађарској и у разговору са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем открио да ће завршити каријеру у 34. години.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Марин је рођен у Босанској Градишки, али је наступао за репрезентацију Немачке, док је у Србији носио дрес Црвене звезде током једне сезоне и био њен капитен.
„Доста је било. Идемо сад у нове изазове и победе. Било је ту и много повреда, шта да се ради“, рекао је Марин, актуелни фудбалер мађарског Ференцвароша.
Марин је у Немачку отишао са породицом као двогодишњак и фудбалом је почео да се бави у екипи Хешта, да би касније наступао за млађе категорије Ајнтрахта и Борусије из Менхенгладбаха.
После три године сениорског фудбала прешао је у Вердер, а одатле у Челси који га је потом слао на позајмице у Севиљу, Фиорентину, Андерлехт и Трабзонспорт.
Трајни уговор Марин је заслужио у Олимпијакосу, а 2018. је стигао у Звезду, да би после две године отишао у Ал Ахли.
За репрезентацију Немачке одиграо је 16 мечева и постигао један гол.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала